Hírek

SAFEX (Algériai Várásokért és Exportért Felelős Társaság) 2017. május 8-13

SAFEX (Algériai Várásokért és Exportért Felelős Társaság)

                             2017. május 8-13.

Tisztelt Hölgyem/Uram, tisztelt Kiállítók!

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy a SAFEX (Algériai Várásokért és Exportért Felelős Társaság) 2017. május 8-13. között immáron 50. alkalommal rendezi meg a „Palais des Expositions”-ban az Algíri Nemzetközi Vásárt. Reméljük, hogy ez a kiemelkedő jelentőséggel bíró gazdasági esemény szerepelni fog majd az Önök programlistáján.

Igényeik kielégítése érdekében, a SAFEX több mint 50 000 m2 nagyságú területet bocsát partnerei rendelkezésére, melynek több mint fele különböző profilú külföldi kiállítók részére lesz fenntartva. Célunk, a kapcsolatteremtés előmozdítása, valamint elérni azt, hogy az esemény privilégiummal bíró találkozóhellyé váljon.

Ugyanazen alkalomból szakmai napok kerülnek megrendezésre, megkönnyítve ezáltal a szereplők közötti kapcsolatfelvételt valamint, speciális kereskedelmi bemutató keretében lehetővé téve a látogatók számára az Algíri Nemzetközi Vásár kínálta valamennyi lehetőség megismerését.

A kiállítás során egyúttal gazdasági tevékenységet támogató programot is javaslunk partnereink számára, valamint neves szakemberek tartanak előadásokat aktuális gazdasági témákban.

Csapatunk mostantól kezdve minden erejével azon munkálkodik, hogy megkönnyítse a kiállítás szervezésével kapcsolatos teendőket.

Remélve, hogy hamarosan kiállítóink között köszönthetjük, ezúton kívánunk Önnek az 50. Algíri nemzetközi Vásáron való sikeres részvételt. Ismételten szeretnénk megköszönni a bizalmat, hogy minket választottak partnerül üzleti terveik megvalósításához.

 

                                                                   Születési anyakönyvi kivonat 12S

 

APS

 

Külképviseletek Algériában

 

Algériai külképviseletek a világon

Fotók Algériáról