Hírek

Üdvözöljük Algéria budapesti Nagykövetségén!

Nagykövetség 2018. September 20 àn Zárva tartunk.
Tájékoztatjuk közösségünket és magyarországi és szlovén állampolgárokat, hogy a nagykövetség konzuli szekciója September 20-àn zárul le az Algéria Achoura Napjának betartásával.

Köszönöm.

 

 

Üdvözöljük Önt az Algériai Demokratikus és Népi Köztársaság Budapesti Nagykövetségének és Konzuli Hivatalának honlapján, melyet azért hoztunk létre, hogy az Internet adta lehetőségeket is kihasználjuk ügyfeleink tájékoztatására.

Segítségével információt kaphatnak a vízumokról, az üzleti lehetőségekről és Honlapunkkal megpróbáljuk minden kedves látogatónk érdeklődését a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálni, legyen az általános tájékoztatás vagy konkrét követségi, konzuli ügyintézés. Külön féle konzuli ügyekkel.

Az itt található információkkal, letölthető anyagokkal szeretnénk megkönnyíteni és meggyorsitani a konzuli ügyek főleg a vizúm kérelemek menetét.A honlap számos hasznos linkkel szolgál Algériáról, kül- és kereskedelmi kapcsolatairól,valamint kultúrájáról.

Reméljük, hogy minden érdeklődő választ kap honlapunkon kérdéseire. Egyben kérjük, hogy ennek megvalósításához, valamint a mind színvonalasabb és teljesebb tájékoztatás érdekében észrevételeikkel, ötleteikkel legyenek segítségünkre.

Ha bármilyen észrevétele van, amelynek segítségével honlapunkat hasznosabbá tehetjük, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

A NAGYKÖVETSzületési anyakönyvi kivonat 12S

 

APS

 

Külképviseletek Algériában

 

Algériai külképviseletek a világon

Fotók Algériáról